Bejelentkezés

Keresés



Gyorsmenü:
Hírek
Koncertek
Zenekar
Történet
Lemezek
Tagok
Média
Fotó
Sajtó
Videó
Közösség
Vendégkönyv
Kérdések
Fórum
Mühely
Kapcsolat

Flash mentes verzió



« vissza

Csendes-űlős turnén a Kispál (www.zene.hu)

2006-11-29

Országos turnéra indul a Kispál és a Borz decemberben. Műsoron ezúttal, az áthangszerelt Kispál számokat felvonultató, „csendes-ülős” repertoár. Az évvégi turné egyben az új dobos, Bóra Áron bemutatkozása is a kispálszerető közönség előtt.
A hazai alternatív zene zászlóshajója, a Kispál és a Borz zenekar régi vágya teljesül idén decemberben. Bár már tavaly is összeállt egy csendes-ülős turné, az azonban csak négyállomásosra sikeredett. Idén – mindenki örömére - már országos turné keretében mutatja be a - dobosában megújult - csapat ezt a műsorát.

A csendes-ülős formációban a zenekar alaptagjai mellett színpadra lép majd a Pál Utcai Fiúk frontembere, Leskovics Gábor és ütősként Tóth Csülök Zoltán, a Kispál egyik korábbi dobosa. A turnén egy háromtagú vonós csapat egészíti ki a zenekart, biztosítva igazi „csendes-ülős” hangzást a bemutatandó daloknak.

A turné november végén három teltházas bemelegítő koncerttel indult, majd decemberben Debrecen, Nyíregyháza, Szombathely, Veszprém, Győr, Szeged, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Pécs útvonalon folytatódik. December 30-án pedig egy MÜPA-beli koncerttel zárul.

Szerző: www.zene.hu